Automatismes SOMFY

Si busca especialistes en automatismes a Barcelona, des de Hermetic Disseny oferim instal·lacions de persianes SOMFY motoritzades.

Dispositius Somfy

Els dispositius Somfy t’ofereixen solucions per a motoritzar, automatitzar i connectar les teves persianes i estors per a guanyar comoditat i eficiència.

Smart-Home Tahoma

Controla tots els teus dispositius connectats des d’una sola pantalla a casa. Utilitza la teva tauleta, telèfon mòbil, ordinador, smartwatch i fins i tot un assistent de veu.

Oferim diverses opcions en automatismes Somfy

Proposem una àmplia gamma de modalitats de persianes motoritzades aportant una fabricació de la màxima qualitat, realitzada amb excel·lents materials.

Si està buscant una empresa especialitzada en automatisme no dubti a contactar amb nosaltres. Cridi’ns o vingui a visitar Hermetic Disseny a Barcelona. Molt gustosament li atendrem i informarem detalladament sobretot el que podem aportar-li.

Comercialitzem
Smart-Home Tahoma

Consulta tots els dispositius connectats d’un cop d’ull des de la pantalla a casa. Controla’ls des de la teva tauleta, telèfon intel·ligent, ordinador, smartwatch i fins i tot amb un assistent de veu.

Fes el que sempre has volgut gràcies als 3 menús:

  • “Escenari” per a combinar diversos equips.
  • “Agenda” per a planificar escenaris i reproduir-los automàticament.
  • “*Smart” per a crear escenaris automàtics amb els sensors.