Club KÖMMERLING

PVC Kömmerling

Les finestres de PVC de KÖMMERLING que comercialitzem destaquen per les seves qualitats funcionals i estètiques, distingint-se per oferir les millors prestacions.

KÖMMERLING
abisagrada

Els sistemes de finestres més aïllants de KÖMMERLING. Aquesta forma d’obertura és ideal per a proporcionar aïllament tèrmic i acústic.

KÖMMERLING
corredissa

Amb els sistemes lliscants de KÖMMERLING s’aconsegueix optimitzar al màxim l’espai i confort interior de la llar amb lliscaments de qualitat.

KÖMMERLING
corredissa elevable

Encara que el desplaçament és horitzontal, la fulla s’eleva per a suportar el pes i garantir un lliscament suau amb tancament hermètic. Grans i petits espais.

Per què les finestres KÖMMERLING són les millors del mercat?

Un mal calaix arruïna l’aïllament de qualsevol finestra. Les finestres amb sistemes KÖMMERLING s’instal·len amb RolaPlus, calaix d’altes prestacions que manté i reforça les prestacions de la finestra.

Els assajos de les finestres amb sistemes KÖMMERLING aconsegueixen els millors valors d’estanquitat a l’aigua gràcies a la seva optimitzada geometria interna. KÖMMERLING certifica els seus assajos en laboratoris externs per a una màxima fiabilitat dels resultats.

La capacitat de la finestra d’impedir l’entrada d’aire és clau per a aconseguir un bon confort tèrmic i és un dels punts forts de les finestres amb sistemes KÖMMERLING. Això és gràcies a la seva única geometria interna, a la qualitat de les juntes i al seu reforç d’acer.

Tots els sistemes KÖMMERLING porten en el seu interior un reforç d’acer zincat d’alta inèrcia que li confereix una major resistència a l’impacte i manté les seves prestacions de hermeticidad i aïllament intactes durant tota la vida útil de la finestra.

El terme PVC engloba formulacions molt diferents. La fórmula greenline de KÖMMERLING, exclusiva i de fabricació pròpia, destaca per la seva gran durabilitat i resistència, així com el seu bon balanç ecològic.

Les ones sonores es transmeten per l’aire i, per això, la permeabilitat a l’aire és molt important per a un bon aïllament. És fonamental l’elecció d’un vidre laminat amb propietats acústiques. La instal·lació sense filtracions és el requisit final per a aconseguir l’aïllament desitjat.

El PVC és un aïllant natural sense ponts tèrmics i, per això, és el material més utilitzat a Europa. Els sistemes de perfils KÖMMERLING es combinen amb els millors vidres per a un òptim nivell d’aïllament tèrmic. Les seves prestacions es mantenen al llarg de la seva vida útil.

Distribuïdors oficials de finestres KÖMMERLING

Des de la nostra empresa a Barcelona distribuïm diferents models de finestres de PVC de la marca, posant a l’abast dels nostres clients diverses opcions quant a sistemes d’obertura i tancament.

Així mateix, al marge d’aportar finestres de PVC d’un fabricant líder del mercat també proporcionem serveis de muntatge i instal·lació, garantint la realització d’uns tancaments de qualitat.